Ο Σπύρος Πώρος νόσησε από κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook. Ο γνωστός φωτογράφος μόδας μπήκε στο νοσοκομείο, σήμερα το πρωί με συμπτώματα του Covid-19. Το Tlife επικοινώνησε με τον Σπύρο Πώρο, ο οποίος ανέφερε ότι παρουσίασε πυρετό εδώ και 7 μέρες, έκανε το τεστ αρχικά και ήταν αρνητικό, όμως σήμερα το πρωί,  υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. O Σπύρος Πώρος, όπως είπε, στο TLife είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Κύπρο για δουλειά, ωστόσο μετά από λίγες μέρες ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Καθώς τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν και μετά το νέο τεστ που βρέθηκε θετικό χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Εκτός από τον πυρετό έχει εμφανίσει και δυσκολία στην αναπνοή, όπως δήλωσε, στο Tlife o γνωστός φωτογράφος μόδας.

Βρίσκομαι στο νοσοκομείο αλλά είμαι εντάξει. 
-Πότε μπήκατε στο νοσοκομείο; 
Σήμερα το πρωί. Είχα πυρετό 6 μέρες, αλλά, μάλλον κόλλησα στη Κύπρο, είχα πάει να στήσω μία δουλειά, σχετικά με σχολή φωτογραφίας, μάλλον κόλλησα εκεί, σήμερα είναι 7 μέρες που έχω πυρετό.
Υποβληθήκατε σε τεστ;
Δεν έπεφτε ο πυρετός, το τεστ είχε δείξει ότι ήταν αρνητικό, αλλά σήμερα το πρωί που έκανα το μοριακό τεστ, βγήκε θετικό. Εκτός από τον πυρετό, έχω και δυσκολία στην αναπνοή. 


Το Tlife εύχεται περαστικά στον Σπύρο Πώρο.Πηγή:tlife.gr