Ο γάμος θα γίνει σε ένα ειδυλλιακό και άκρως χειμερινό τοπίο, τις χιονισμένες παρυφές του Σεν Μόριτς όπου η οικογένεια Νιάρχου διαθέτει το δικό της πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο και θα φιλοξενήσει την χλιδάτη γαμήλια δεξίωση.

Σε αυτή θα παρευρεθούν 500 καλεσμένοι που θα τιμήσουν το ζευγάρι με την παρουσία τους, ανάμεσά τους διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, των γηπέδων αλλά και πάμπλουτοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Μεταξύ αυτών οι David Beckham, Gwyneth Paltrow και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Diane von Furstenberg.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Νιάρχου, ονόματι Kulm Hotel είναι ήδη κλεισμένο και στους χώρους του προετοιμάζονται όλες οι εκδηλώσεις για τον διήμερο εορτασμό του γάμου τους. Μία λευκή μαρκίζα κοντά στις πίστες του χιονοδρομικού του resort προδίδει τις προετοιμασίες που γίνονται ενώ στο ξενοδοχείο γίνονται οι προετοιμασίες για το δείπνο πριν τον γάμο το οποίο θα φιλοξενηθεί στο πολυτελές εστιατόριο του Kulm Hotel.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε μία λιτή και μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας τελετή στο Παρίσι το 2019 όμως είχαν αποφασίσει να κάνουν και ανοιχτό γάμο για να καλέσουν όλους τους φίλους τους και να μοιραστούν αυτή την ευτυχία που βιώνουν μαζί τους. Μάλιστα ο γάμος το σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι πολιτικός και θα φιλοξενηθεί στο δημαρχείο του Σεν Μόριτς.

Το κόστος των γαμήλιων εορτασμών του ζευγαριού υπολογίζεται ότι θα κοστίσει… 5 εκατομμύρια λίρες, ή αν προτιμάτε περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Πηγή:gossip-tv.gr