Οι εικόνες από το Ναύπλιο, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ο ιερέας που λειτουργούσε έφυγε από την εκκλησία…

Φωτιά ξεσπασε στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) στο Ναύπλιο, στις 09:30 περίπου το πρωί. Πυκνοί καπνοί έκαναν την εμφάνισή τους από το εσωτερικό της εκκλησίας που αντιλήφθηκαν περίοικοι.

Στη φωτιά προσέτρεξε άμεσα ο  ιερέας Ιωάννης Μητροσύλης ο οποίος είναι εθελοντής Αρχιπυροσβέστης με πλούσια δράση. Εκείνη την ώρα λειτουργούσε παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας στην Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, στην κεντρική εκκλησία της Αγίας Τριάδος όπου ειναι εφημέριος και που σήμερα πανηγυρίζει.

Ο ιερέας δεν δίστασε να αποχωρήσει από την Θεία Λειτουργία του ναού που εορτάζει για να προσπαθήσει να σβήσει την φωτιά. Η άμεση επέμβαση του απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς που θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική.Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία της φωτιάς.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

To άρθρο Ναύπλιο: Ιερέας άφησε στη μέση τη Θεία Λειτουργία και επέστρεψε στην εκκλησία σε αυτή την κατάσταση (Φωτό) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr