Σε μια από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις τους, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος, μίλησαν από καρδιάς στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή “Προσωπικα” στην ΕΡΤ.

Το ζευγάρι που είναι μαζί 36 χρόνια μίλησαν για τη σχέση τους, τις αλήθειες τους αλλά και την κόρη τους Ηρώ! Ο Γιάννης Μπέζος μάλιστα παραδέχθηκε πως ως άνθρωπος είναι σνομπ. “Είμαι σνομπ δεν μου αρέσει να μιλάω με ηλίθιους”! είπε ο ηθοποιός. Από την πλευρά της, η Ναταλία Τσαλίκη είπε ότι εκτιμά την αλήθεια του Γιάννη Μπέζου για να προσθέσει: “Τον αγαπώ”

Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα», λέει ο Γιάννης Μπέζος και συνεχίζει: «Θυμάμαι που έλεγα στον αείμνηστο πατέρα μου ‘’κουράστηκα». Και μου απαντούσε: Γιάννη, μέσα σου, είσαι καλά; Μην ανησυχείς λοιπόν, θα ξεκουραστείς. Και είχε απόλυτο δίκιο. Μέσα μου αισθάνομαι 15 χρόνων, δεν με απασχολούν οι ώρες δουλειάς». Πολλές οι ώρες που τον κρατούσαν μακριά από τη Ναταλία και την κόρη τους Ηρώ, στην οποία απονεμήθηκε πέρυσι το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» που δίνεται για την καλύτερη ερμηνεία νέας ηθοποιού. «Θα μπορούσα να είχα κάνει λιγότερα πράγματα, δεν χρειαζόντουσαν όλα αυτά. Απολογήθηκα γι΄αυτό αργότερα και έκανα ολόκληρη κουβέντα για να μην της μένει μέσα της. Έγινε και δεν ξεγίνεται αλλά δεν μας φοβίζει πια».

«Δεν μας έρχονται τα πράγματα πάντα όπως θέλουμε. Και εμείς βιώσαμε δυσκολίες, κρίσεις, κόντρες», λέει η Ναταλία Τσαλίκη. «Φυσικά και θα ήθελα να είναι πιο κοντά ο Γιάννης. Και εγώ σίγουρα έχω κάνει πράγματα που έχουν ενοχλήσει την Ηρώ. Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και να ζητάμε συγγνώμη… Τι θα μου έλειπε; Η αλήθεια του. Είναι το παν. Είτε με στεναχωρεί, είτε μου αρέσει, είτε όχι. Και φυσικά… τον αγαπώ. Να τα λέμε και αυτά…».

Δες ένα απόσπασμα από τη συνέντευξηΠηγή:tlife.gr