Νέα αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης των δύο νεαρών που χτύπησαν διασώστη του ΕΚΑΒ δόθηκε την Πέμπτη (20.02.2020).

Τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου επιτέθηκαν σε διασώστη του ΕΚΑΒ προκαλώντας του σωματικές βλάβες, αφού νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε έναν ακόμη νεαρό αλλοδαπό.

Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης εναντίον των δύο ανδρών, οδηγήθηκαν την Πέμπτη (20.02.2020) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, λαμβάνοντας νέα αναβολή για την Τετάρτη 10 Ιουνίου (!), καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η έκθεση του ιατροδικαστή.

Ηράκλειο: Συμπαράσταση των συναδέλφων του

Στο πλευρό του συναδέλφου τους, που σύμφωνα με το δικηγόρο του και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρη Ροζάκη έχει υποστεί σοβαρή βλάβη στο τύμπανο του ενός αυτιού του από την επίθεση, βρέθηκαν και πάλι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που πραγματοποίησαν στάση εργασίας.

Όπως εξήγησε ο κ. Ροζάκης, ο διασώστης του ΕΚΑΒ ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη αλλά και το λόγο, αφού ο 46χρονος εκείνο το βράδυ, όπως υποστήριξε, ζήτησε από τους δυο νεαρούς απλά το λόγο που έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του.

Οι δυο νεαροί είχαν μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μετά την επίθεση στον αλλοδαπό, απ’ όπου είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις συστάσεις που τους είχαν γίνει.

Φεύγοντας τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου από την Αστυνομική Διεύθυνση και περνώντας από τον Τομέα του ΕΚΑΒ στη Ν. Αλικαρνασό, που βρίσκεται κοντά, βανδάλισαν το ΙΧ του διασώστη, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο χώρο του Τομέα.

Όπως υποστήριξε ο 46χρονος, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, πήγε να ζητήσει το λόγο από τους νεαρούς, που από τα χτυπήματα που του προκάλεσαν, τον άφησαν αναίσθητο.

To άρθρο Νέα αναβολή οι δράστες της άγριας επίθεσης σε διασώστη του ΕΚΑΒ – Έπαθε ρήξη τυμπάνου από το ξύλο! video δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή:newsit.gr