Μια πράξη τόσο απλή αλλά και τόσο δυνατή έκανε σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός, δημοσίευσε τη φωτογραφία την ώρα που δίνει αίμα για να βοηθήσει κάποιο συνάνθρωπό του που έχει ανάγκη και τη συνόδευσε με λόγια σοφά, λέγοντας πως νιώθει ευτυχισμένος γιατί πρόσφερε! Ο αγαπημένος ηθοποιός που είναι εδώ και λίγο καιρό μπαμπάς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και βοηθά αθόρυβα όποιους έχουν ανάγκη.

Διάβασε τις υπέροχες σκέψεις του

Ένας μάγκας ψυχίατρος,πριν λίγα χρόνια,προσπάθησε να ορίσει τον ευτυχισμένο άνθρωπο.Ήμασταν καμμία δεκαριά άνθρωποι,σε μια παραλία και μας ζήτησε την άποψη μας,την γνώμη μας,για το τι σημαίνει ευτυχία και κατ’ επέκταση ευτυχισμένος άνθρωπος.Απαντήσαμε διάφορες μπούρδες ο καθένας μας,αλλά στο τέλος μας έβγαλε απ τη δύσκολη αυτή θέση ,ο σοφός αυτός άνθρωπος ,λέγοντας μας ότι ευτυχισμένος είναι αυτός,που είναι χρήσιμος.

Χρήσιμος στους ανθρώπους, χρήσιμος στον κόσμο ,χρήσιμος σε άλλους εκτός απ τον εαυτό του. Μ άρεσε αυτός ο τύπος ,αυτός ο υπέροχος χαμογελαστός γιατρός,με κάλυψε ο ορισμός του απόλυτα.Πριν από λίγο έδωσα αίμα για κάποιον που το ‘χει ανάγκη.Και τώρα είμαι ευτυχισμένος.Όταν προσφέρεις τελικά, δεν το κάνεις μόνο για τον άλλον. Αλλά και για σένα.Και πιστέψτε με,αξίζει τον κόπο.Την αγάπη μου σε όλους εσάς ,που δίνεστε και δίνετε” έγραψε ο Γιώργος κάτω από τη φωτογραφία του που αποτελεί παράδειγμα για όλους μαςΠηγή:tlife.gr