Αυτή τη περίοδο το όνομά του  Γιώργου Αγγελόπουλου βρίσκεται στο επίκεντρο των τηλεοπτικών συζητήσεων για ακόμη μια φορά αφού ακούγεται πως του έχουν γίνει προτάσεις προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση διαφόρων τηλεοπτικών Project αλλά και για να συμμετάσχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά. 

Ο ίδιος βέβαια μπορεί να επιβεβαιώνει πως έχει κάνει αρκετές συζητήσεις τόσο για την παρουσίαση κάποιας εκπομπής όσο και για τη μυθοπλασία ωστόσο τονίζει πως δεν έχει προχωρήσει σε καμία τελική συμφωνία και ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθούν αυτές οι συζητήσεις.

Μέχρι όμως να αποφασίσει τι θα κάνει με τα επαγγελματικά του σχέδια, αποφάσισε να μπει και εκείνος στο γιορτινό κλίμα των ημερών και να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Μάλιστα θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους δημοσιεύοντας το αποτέλεσμα σε ένα instastory.

Αυτή τη περίοδο το όνομά του βρίσκεται στο επίκεντρο των τηλεοπτικών συζητήσεων για ακόμη μια φορά αφού ακούγεται πως του έχουν γίνει προτάσεις προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση διαφόρων τηλεοπτικών Project αλλά και για να συμμετάσχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά. 

Ο ίδιος βέβαια μπορεί να επιβεβαιώνει πως έχει κάνει αρκετές συζητήσεις τόσο για την παρουσίαση κάποιας εκπομπής όσο και για τη μυθοπλασία ωστόσο τονίζει πως δεν έχει προχωρήσει σε καμία τελική συμφωνία και ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθούν αυτές οι συζητήσεις.Πηγή:tlife.gr