Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους 20 φετινούς διεκδικητές του τίτλου. Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες. Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία βρίσκονται στα ύψη, οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώνονται ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση μοιάζει να είναι απαιτητική διαδικασία.

Σύντομα οι διαγωνιζόμενοι θα καταλάβουν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές! Με το που μπήκαν στο σπίτι τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια έσπευσαν να διαλέξουν δωμάτιο… αλλά και κρεβάτια, με τις πρώτες παρεξηγήσεις να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος, ο Αντρέας και η Λία είχαν την κακή τύχη… να μπουν στο δωμάτιο των FF! Και αν δεν θυμάσαι ποιες ήταν οι FF, να σου θυμίσουμε πως έτσι λεγόταν η κλίκα της Ασημίνας, της Άννας, της Κάτιας, της Σουζάνας και της Μαριτίνας στον περσινό κύκλο.

«Έλα τώρα! Είμαστε στο παλιό δωμάτιο των FF; FF ρε φίλε! Πω, πω! Εγώ δεν παίρνω το ίδιο δωμάτιο με τις προηγούμενες, πραγματικά» αναφώνησαν με ενθουσιασμό οι νέοι διαγωνιζόμενοι του GNTM ενώ το επόμενο πλάνο μάς έφερε στο νου, ξανά, τις κολλητές φίλες του GNTM 2.Πηγή:tlife.gr