Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM είδαμε τον Γιώργο Καράβα να έρχεται σε σύγκρουση με τους παίκτες του ριάλιτι αφού κάποιοι έδειξαν να διαφωνούν με την επιλογή του στην δοκιμασία επιβράβευσης. Αυτή του η αντιπαράθεση με τους παίκτες ήταν και ο λόγος που στην δοκιμασία αποχώρησης ζητήθηκε από τους παίκτες να ποζάρουν χωρίς βοήθεια από τους κριτές αλλά και να διαλέξουν οι ίδιοι την εικόνα με την οποία θα πάνε στο πλατό. 

Σήμερα ο coach βρέθηκε στη “Φωλιά των Κου Κου” και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

“Υπάρχει κάτι που τα παιδιά λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι που δεν μπορούν να καταλάβουν και μεγαλοποιούν κάποια πράγματα.. Το να είσαι coach σημαίνει να προφυλάσσεις και τα παιδιά από κάποιες καταστάσεις όχι μόνο να τα καθοδηγείς στη δουλειά. Το να έχεις την ελευθερία του λόγου είναι απόλυτα σεβαστό… Στο κομμάτι της μόδας κάθε μέρα κρίνεσαι και κάθε μέρα ζητάς δουλειά, δε μπορείς να πας σε έναν εργοδότη και να του πεις “γιατί δε με επέλεξες”. Ο Ανδρέας είναι ένα παιδί που τους τελευταίους μήνες έχουμε καθημερινή τριβή και έχω καταλάβει την προσωπικότητά του. Είναι τρομερά εξωστρεφής, μεταφέρει στο λόγο αυτό που σκέφτεται αφιλτράριστα. Αυτό θα τον βοηθήσει κάποιες φορές αλλά κάποιες άλλες ίσως του στοιχίσει” είπε ο Γιώργος Καράβας.

Στη συνέχεια εξήγησε και τον λόγο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να ζητήσει από τους τρεις κριτές να μην αποχωρήσει κανένας διαγωνιζόμενος.

“Με το που τελείωσε η δοκιμασία στην παραλία έπιασα την παραγωγή και τους είπα ότι δε θέλω να αποχωρήσει κανείς και μου είπαν ότι θα πρέπει να το συζητήσουμε. Δεν είναι ότι έσκασα ξαφνικά σε ένα στούντιο για να τους το πω. Το είχα ζητήσει από την παραγωγή και έγινε. Ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο χρόνος. Ελπίζω και εύχομαι να μπορούν να καταλάβουν και να διαχωρίζουν κάποιες καταστάσεις. Ήταν μια δοκιμασία που τα παιδιά δεν έχουν την εμπειρία να επιλέξουν και να στήσουν… Δεν ήθελα να τους στοιχίσει αυτή τους η απειρία. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου. Τα παιδιά, με τα μηνύματα που μου στέλνουν δείχνουν να έχουν καταλάβει τι ακριβώς ήθελα να πω” εξήγησε.Πηγή:tlife.gr