Η Βάσω Λασκαράκη εδώ και αρκετές ημέρες παραμένει σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα, σεβόμενοι τα μέτρα της κυβέρνησης, για να προστατευτούν από τον κορονοϊό. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Μετά» μίλησε με Skype στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου και αναφέρθηκε σε αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού της, αλλά και το πώς το έχει πάρει η 6,5 ετών κόρη της.

«Είμαι από τις 13 Μαρτίου μέσα στο σπίτι, το παιδί δεν πηγαίνει σχολείο, είμαστε όλοι μέσα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε όλα τα νέα δεδομένα. Αισιοδοξώ, κάνουμε υπομονή και ελπίζω να δείξουμε όλη την σοβαρότητα που αρμόζει. Έτυχε να ταξιδέψω στις 24 Φλεβάρη εκτός Ελλάδας και όταν γυρίσαμε αντιληφθήκαμε πως τα πράγματα ζόριζαν και στην Ευρώπη. Αργήσαμε να το αντιληφθούμε οι άνθρωποι που δουλεύαμε πολλές ώρες, αλλά όσοι ταξιδεύαμε το καταλάβαμε», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Όσον αφορά την κόρη της, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε: «Η Εύα είναι 6.5 ετών και πηγαίνει πρώτη δημοτικού. Ήρθε έτοιμη με την πληροφορία από το σχολείο μια ημέρα οπότε έπρεπε να της το εξηγήσουμε τι είναι ο κορονοϊός και αν είναι επικίνδυνος. Έχει μια τύχη γιατί δεν μένω στο κέντρο της Αθήνας, έχουμε ένα χώρο να βγούμε και να πάρουμε τον αέρα μας. Είναι ένα πλεονέκτημα, σίγουρα είναι μόνη της, έχει εμάς μια παρέα και θα προσαρμοστεί».

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

Πηγή:tlife.gr