Την ενόχλησή της για ένα δημοσίευμα εφημερίδας μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Με αφορμή την αποκάλυψη της παρουσιάστριας ότι είπε στα παιδιά της πως υπάρχει Άγιος Βασίλης, η εφημερίδα “φούσκωσε” το θέμα και έβγαλε έναν παραπλανητικό τίτλο που… τάραξε την Σταματίνα Τσιμτσλή.

“Θέλω να πω στους συναδέλφους να μην μας ταράζετε. Είμαι στο καμαρίνι το πρωί, διαβάζω τις εφημερίδες, όπως πάντα, και βλέπω τίτλο: “Φλομώνει με ψέματα το παιδί της η Τσιμτσιλή… Απέκρυψε την αλήθεια γι’ άλλη μια φορά και κυλίστηκε στο βούρκο της ακολασίας”.

Με πιάνει τρέμουλο, νιώθω ενοχικά ότι έχω κάνει κάτι που δεν το ξέρω, δεν το θυμάμαι, το ΄χει ανακαλύψει κάποιος και με διαπομπεύει. Και το ψέμα που είπα και κυλίστηκα στο βούρκο της ακολασίας είναι ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης και πρέπει να το πιστεύουν τα παιδιά μας.

Θέλω να πω στον συνάδελφο που βρήκε τον τίτλο ότι ή δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη ή δεν του έφερνε δώρο ή δεν έχει παιδιά ή έχει απωθημένο ή δεν γουστάρει εμένα. Αλλά ρε παιδιά μην μας ταράζετε έτσι πρωί πρωί. Δηλαδή λες τι έχω κάνει; Θα με σταυρώσουν στη μέση της πλατείας, θα με λιθοβολήσουν…”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr