Ένα μυστικό στις Άγριες Μέλισσες έρχεται στο φως…

Ο Δούκας επιστρέφει στο Διαφάνι και οι ισορροπίες των Σεβαστών αλλάζουν και πάλι στις Άγριες Μέλισσες. Ο ίδιος θέλει να πάρει πίσω τη θέση του μέσα στο σπίτι, όμως, ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τόσο εύκολα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, στις Άγριες Μέλισσες, ο Γραμματικός αθωώνει τον Δούκα και ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του στα ίσα πια. Όσο οι μέρες περνούν, παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο πατέρας του, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει.

Αργότερα στις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας ζητάει απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία και αυτήν τη φορά επίσημα. Ο Νικηφόρος, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει, έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα συγκρουστεί άγρια και ίσως τελειωτικά με τον πατέρα του.

Ταυτόχρονα, το μυστικό του Μελέτη και τον Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητές τους, στις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτεται από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες.Πηγή:newsit.gr