Οι τσάντες 

Τσάντες πολύ διαφορετικές από τα συνηθισμένα. Τσάντες που σου θυμίζουν από κάθε άποψη καλοκαίρι. Τα χρώματα, τα υλικά, τα σχέδια. 

Ριγέ τσάντες με βάση το λευκό και τα χρώματα του καλοκαιριού: Γαλάζιο, ροζ, μπλε, πράσινο. Αλλά και πάνω τους γραμμένα ευκρινώς τα ονόματα πόλεων: Της Βενετίας και της Μπιαρίτζ. Της Μπιαρίτζ στον Ατλαντικό, που τόσο λάτρεψε η Coco Chanel. Σε πουγκί, σε φάκελο, με τις κλασικές πάντα αλυσίδες της Chanel. Τσάντες που από μόνες τους δίνουν σε οποιοδήποτε λουκ μια essence καλοκαιριού. 

Αλλά και υπερμεγέθεις τσάντες από τζιν, ή από μια πιο καλοκαιρινή εκδοχή του τουίντ, έτοιμες να μεταφέρουν όλα τα αξεσουάρ παραλίας. 

Και επειδή καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνο παραλίες, αλλά και ζεστά πρωινά και βράδια στις πόλεις της υφηλίου, η συλλογή περιλαμβάνει και τσάντες για all day χρήση, έτοιμες να τις κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας ένα λουκ στο δευτερόλεπτο. Ξεχωρίζουμε την all time classic μαύρη τσάντα με το σχέδιο που παραπέμπει στο κλασικό καπιτονέ, μια ακόμη δερμάτινη σε navy blue με κόκκινες λεπτομέρειες εμπνευσμένη από τις basket bags που αποτελούν τόσο μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια. Η Gabrielle, η τσάντα που λανσαρίστηκε πριν δύο χρόνια από τη Chanel προς τιμήν της ιδρύτριας του Οίκου στην iconic διχρωμία μαύρο-λευκό, με το δέρμα… πλεγμένο έτσι ώστε να παραπέμπει και αυτή σε basket bag. Και επειδή τι πιο βολικό από ένα backpack η Chanel για αυτό το καλοκαίρι προτείνει ένα πιο ευέλικτο σχέδιο για όλες τις ώρες.

Chanel, όμως, ίσον… τουίντ και έτσι δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεχωρίσουμε μια ακόμη τσάντα, στο ύφασμα που είναι ταυτισμένο όσο κανένα άλλο με τον γαλλικό Οίκο μόδας. Μια τσάντα από τουίντ σε καλοκαιρινές αποχρώσεις με λευκές δερμάτινες λεπτομέρειες, την κλασική αλυσίδα της Chanel για τον ώμο. Και ένα τεράστιο διπλό C για να μην αφήνει καμία αμφιβολία για την υπογραφή της.

Και επειδή όταν ακούς Chanel τσάντα o νους όλων πηγαίνει στην κλασική δερμάτινη καπιτονέ, η Chanel προτείνει την ανανεωμένη εκδοχή τους. Και σαφώς πιο καλοκαιρινή. Η τσάντα Boy μεγαλώνει και βγαίνει σε κίτρινο νέον απόχρωση, ενώ ένα υπέροχο, απλό μαύρο clutch υπόσχεται να γίνεται η αγαπημένη τσάντα για τις καλοκαιρινές εξόδους. 

 Πηγή:bovary.gr