Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαριέττα Χρουσαλά. Η όμορφη σχεδιάστρια σανδαλιών μίλησε στην γνωστή παρουσιάστρια για τη ζωή στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, και τα τρία παιδιά τους, Μάργκω, Σπύρο, Κωνσταντίνο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσο της λείπουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας εν μέσω καραντίνας.

«Τώρα δεν βλέπουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Μιλάμε μέσω βιντεοκλήσης. Μας κακοφαίνεται λιγάκι αλλά πρέπει να συνηθίσουμε στον καινούργιο τρόπο», ανέφερε στην αρχή η Μαριέττα Χρουσαλά. Όσον αφορά για το πώς κυλά ο χρόνος στο σπίτι μαζί με τα παιδάκια, η ίδια απαντά: «Το ευχάριστο είναι ότι ο σύζυγός μου είναι κοντά μας, γιατί τον περισσότερο καιρό ήταν μακριά μας και στο εξωτερικό, οπότε για εμάς λειτούργησε καλά προς το παρόν.

Τώρα από την άλλη, πρέπει καθημερινά να βρίσκουμε ιδέες πώς θα απασχολήσουμε τα παιδάκια δημιουργικά, να κάνουμε χειροτεχνίες, να κάνουμε αθλοπαιδιές, να κάνουμε ότι μπορείς να φανταστείς… Έχω φέρει από αποθήκες πράγματα… Τι να πω… Έχω και τη μαμά στο τηλέφωνο «πώς να κάνω αυτό που είχε κάνει τότε στο σχολείο»… Τι να κάνουμε…».

Δες το βίντεο με ολόκληρη τη συζήτηση:

Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν χάνει στιγμή το κέφι της!

Πηγή:tlife.gr