Γλυκιά, σπιτική συνταγή για την ανοιχτή γαλλική τάρτα με κόκκινα μήλα και τραγανή βουτυρένια ζύμη!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Για τη ζύμη

190 γρ. αλεύρι μαλακό

50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 πρέζα αλάτι

1/2 κ.γ. κανέλα

100 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια

30 γρ. νερό

Για τη γέμιση

2 μήλα κόκκινα

50 γρ. ζάχαρη καστανή

1 κ.σ. αλεύρι μαλακό

χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι

1 κ.γ. κανέλα

1/2 κ.γ. γαρίφαλο

Για το σερβίρισμα

100 γρ. dulce de leche

παγωτό βανίλια

φύλλα δυόσμου

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr