ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Ο κορονοϊός και η εξάπλωσή του, αλλά και η απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί, έχει αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες αλλά και τις εργασιακές μας σχέσεις, καθώς… Μένουμε σπίτι και δουλεύουμε από εκεί. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Απαραίτητο εργαλείο, όταν μένουμε σπίτι και εργαζόμαστε από εκεί, είναι ασφαλώς ένα πρόγραμμα για τηλεργασία και τηλεδιάσκεψη. Ο κορονοϊός και η απαγόρευση κυκλοφορίας έχουν φέρει την τηλεργασία στη ζωή μας, καθώς χιλιάδες εταιρίες σε όλο τον κόσμο έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας τους.

Πολλές εταιρίες έχουν απαγορεύσει την παρουσία των εργαζόμενων στα γραφεία τους, και εκατομμύρια εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο εργάζονται πλέον από το σπίτι τους. Έτσι, αν βρεθείτε να εργάζεστε από το σπίτι, θα αντιληφθείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε πλέον την άμεση αλληλεπίδραση στην συνεργασία σας με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

Η τηλεδιάσκεψη μπορεί να σας βοηθήσει να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο με όσους ενδιαφέρεστε, ακόμα και μέσω μιας οθόνης. Δείτε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές για διασκέψεις με βίντεο:

Το Google Hangouts υποστηρίζει έως 10 συμμετέχοντες για απεριόριστη διάρκεια.

Το Skype υποστηρίζει μέχρι 50 συμμετέχοντες για απεριόριστη διάρκεια.

Το CISCO Webex Meetings υποστηρίζει μέχρι 100 συμμετέχοντες για απεριόριστη διάρκεια.

Το FreeConference υποστηρίζει μέχρι πέντε συμμετέχοντες σε βίντεο και 1000 συμμετέχοντες ήχου για απεριόριστη διάρκεια.

Το Zoom Meetings υποστηρίζει μέχρι 100 συμμετέχοντες για 40 λεπτά.

To Jitsi υποστηρίζει “απεριόριστο” αριθμό συμμετεχόντων για απεριόριστη διάρκεια.

Κορονοϊός: Η καλή είδηση της εβδομάδας

Ο Αλέξης Αλεξίου κατάφερε να βγει νικητής από 3 διαδοχικά χτυπήματα. Γρίπη, πνευμονία και κορονοϊό.Πηγή:newsit.gr