Για ακόμα μία φορά, ο Αντώνης Ρέμος  καθήλωσε το κοινό, μέσα από την special τηλεοπτική εκπομπή που ετοίμασε και προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από το Mega, στέλνοντας το δικό του μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε. Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής έδωσε το δικό του στίγμα, έβαλε την δική του σφραγίδα στο «Μένουμε Σπίτι» και κράτησε συντροφιά στο κοινό, ταξιδεύοντάς το με μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του.

Από την εκπομπή δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, καθώς on air βγήκαν ο Γιάννης Πάριος και ο Φοίβος σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, ο καταξιωμένος Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιάννης Βαρδής με τον οποίο ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή και οι διεθνούς φήμης Νίκος Αλιάγας και Eros Ramazzotti.

Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε σπίτι με τον Αντώνη, με την τηλεθέαση να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και να δίνει την πρωτιά στο Mega και τα social media να γεμίζουν με αποθεωτικά σχόλια για τον Αντώνη Ρέμο και την εκπομπή του.

Ο Αντώνης Ρέμος, που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Records την επιτυχία «Όλα Τα Δάκρυα», θα μας κρατήσει για ακόμα μία φορά τηλεοπτική συντροφιά μισή ώρα μετά την Ανάσταση. Το Μεγάλο Σάββατο στις 12:30 το βράδυ θα προβληθεί από το Mega η μεγάλη sold out συναυλία που έδωσε στο κατάμεστο στάδιο του Tae Kwon Do, στις 12 Φεβρουαρίου ως έναρξη της χειμερινής του περιοδείας η οποία και ακυρώθηκε προληπτικά λόγω των εξελίξεων με την πανδημία.

Πηγή:tlife.gr