Ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου, παραχώρησε δηλώσεις σχολιάζοντας το ενδεχόμενο επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παραχώρησε δηλώσεις ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στο ζήτημα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη και πως ούτε μπορεί να υποσχεθεί τίποτα την δεδομένη στιγμή.

“Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί όλοι έχουμε συνεργασθεί, προκειμένου να διατηρήσουμε το πρωτάθλημά μας και να επιστρέψουμε με την επανέναρξη του. Κρατήσαμε χαμηλό προφίλ, προχωρώντας βήμα προς βήμα και χωρίς βιασύνη”, σχολίασε αρχικά ο Μηνάς Λυσάνδρου και προσέθεσε:

“Αυτή η σοβαρότητα και το γεγονός ότι η επιδημία ήταν καλά ελεγχόμενη στην χώρα, έδωσε εμπιστοσύνη. Εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο. Δεν θέλω να βιαστώ ή να δώσω υποσχέσεις. Αλλά είναι κάτι που το συζητάμε”.

To άρθρο Λυσάνδρου: “Συζητάμε την επιστροφή των φιλάθλων αλλά δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr