Λεβέντης: Δεν τιμωρείς το άθλημα για την παράβαση ενός παράγοντα (audio)

Όταν μπαίνουν μεγαλοπαράγοντες με χρήμα σε ένα χώρο συμβαίνουν τέτοια έκτροπα. Είναι βαρύτατο ολίσθημα να μπαίνεις με το όπλο στο γήπεδο, αλλά δεν τιμωρείς το άθλημα για την παράβαση ενός παράγοντα και μάλιστα ενός παράγοντα που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει άλλη κουλτούρα, δεν γνωρίζει τις εδώ συνήθειες, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στο ποδόσφαιρο.

Πρέπει οι ομάδες να έχουν έναν εσωτερικό κανονισμό δεοντολογίας, για να αντιμετωπίζει τα έκτροπα και να επιβάλλει κυρώσεις, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με αφορμή τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο κος Λεβέντης είπε ότι, από την αρχή είχε προβλέψει ότι το συμβάν θα εξελιχθεί σε μεγάλο ζήτημα και είναι θήραμα για τους Τούρκους το συγκεκριμένο ζήτημα να το πάνε μακριά. Αυτό που πρέπει να γίνει -τόνισε- είναι οι σύμμαχοι ΝΑΤΟ και Ευρώπη να τρίξουν τα δόντια της Τουρκίας.

Πρέπει να παραιτηθεί ο Τσίπρας, είπε ο κος Λεβέντης αναφορικά με το Μακεδονικό, να αναλάβει το θέμα αυτό μια νέα κυβέρνηση. Οι χειρισμοί που έγιναν ήταν λάθος πρόσθεσε, αναφερόμενος στη συνάντηση του κου Τσίπρα με τον Ζάεφ στο Νταβός, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας πρέπει να κάνει την διαπραγμάτευση από τη θέση του ισχυρού.

Αναφερόμενος στο θέμα της Novartis και την δικαιοδοσία της προανακριτικής επιτροπής ο κος Λεβέντης είπε ότι αν έκλεψαν κάποιοι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν. Η δικαιοσύνη, πρόσθεσε, έπρεπε να εξετάσει την υπόθεση περισσότερο και σε βάθος πριν την στείλει στη Βουλή. Από την δικογραφία δεν προκύπτουν στοιχεία, τόνισε. Και το θέμα είναι πολύ σοβαρό, γιατί κατηγορούνται όλη η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

The post Λεβέντης: Δεν τιμωρείς το άθλημα για την παράβαση ενός παράγοντα (audio) appeared first on ert.gr.Πηγή:ert.gr