Τα δύο ζευγάρια κάνουν πολύ καλή παρέα, κυρίως εξαιτιάς των δύο ηθοποιών που ήρθαν αρχικά κοντά και ύστερα άρχισαν να κάνουν παρέα μέχρι που και οι σύζυγοί τους, ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και ο επιτυχημένος σεφ και σύμβουλος επιχειρήσεων εστίασης έγιναν και εκείνοι πολύ καλοί φίλοι.

Πλέον, λοιπόν, είναι πολύ αγαπημένοι και συχνά κανονίζουν μικρά ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό για να αλλάξουν παραστάσεις και να χαλαρώσουν λίγο από τον ξέφρενο ρυθμό της καθημερινότητας στην Ελλάδα.

Έτσι, παρά την παγκόσμια ανησυχία για τον κοροναϊό, πήραν το πρώτο αεροπλάνο και έφυγαν για την Κοπεγχάγη της Δανίας. Αφορμή για να επιλέξουν τον συγκεκριμένο προορισμό ήταν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε ο Λευτέρης Σουλτάτος και έτσι τον ακολούθησε και η παρέα προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί καλά.

Τα δύο ζευγάρια επισκέφτηκαν τα πιο όμορφα σημεία της Δανέζικης πρωτεύουσας, γευμάτισαν σε cosy εστιατόρια και απόλαυσαν τους περιπάτους τους στα πιο όμορφα σημεία της πόλης, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά. Και φυσικά, όλοι -πλην του Φίλιππου Μιχόπουλου- οι οποίοι είναι λάτρεις των social media δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Δείτε τις στην gallery:

Πηγή:gossip-tv.gr