Δεύτερη παράταση εμφανίσεων στο Tokyo

Με δεύτερη παράταση εμφανίσεων στο Tokyo Theater Athens και μία αποθεωτική συναυλία παρουσία χιλιάδων κόσμου στου Ρέντη, η Λένα Ζευγαρά βιώνει αναμφισβήτητα τις πιο όμορφες καλλιτεχνικές στιγμές της.

GALLERY


ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Η τραγουδίστρια-φαινόμενο, όπως την αποκαλούν, μετρά ήδη έξι μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της και πολλές δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο Youtube, που φέρουν την υπογραφή του παραγωγού της και μέντορά της Μιχάλη Τουρατζίδη, ανήκοντας στο δυναμικό της Panik Platinum.

Μετά από πέντε μήνες sold out εμφανίσεων στο Tokyo Theater Athens και μία πρώτη παράταση που ανακοινώθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, συνεχίζει ακάθεκτη και με δεύτερη παράταση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Το αδιαχώρητο προκαλεί σε κάθε live εμφάνισή της ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσφατο παράδειγμα την πρόσφατη φαντασμαγορική συναυλία της στο Ρέντη, όπου παρουσία πολλών χιλιάδων κόσμου, έδωσε τον δικό της τόνο και ρυθμό σε μία ανεπανάληπτη βραδιά που διοργανώθηκε από τον «Δρόμος 89,8» στο εμπορικό κέντρο «Village», ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Πηγή:gossip-tv.gr