Λαμπεροί καλεσμένοι βρέθηκαν στο launch party για την παρουσίαση της νέας επαναστατικής βαφής μαλλιών “CBD3D” στο “ACRO CLUB”.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το #launchparty της νέας επαναστατικής βαφής μαλλιών “CBD3D” στο “ACRO CLUB”.

Τα Angelopoulos Hair Company σε συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρουσίασαν για πρώτη φορά μια νέα γενιά βαφής μαλλιών εμπλουτισμένη με το φυσικό συστατικό κανναβιδιόλη, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες, την υδρολυμένη κερατίνη, η οποία βοηθάει στην ενδυνάμωση της τρίχας.

Έτσι, αποτρέπεται το σπάσιμο και η ψαλίδα στα μαλλιά ενώ το γνωστό σε όλους μας argan oil έρχεται και συμπληρώνει έναν κύκλο θεραπείας μέσα από τη βαφή “CBD3D” δίνοντας στην τρίχα την απαραίτητη υγρασία προσφέροντάς της λάμψη, ζωντάνια και χρώμα διαρκείας.

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλοί experts του χώρου, έδωσαν το “παρών” στο λαμπερό event για να γνωρίσουν από κοντά τη νέα επαγγελματική βαφή και να διασκεδάσουν στη συνέχεια στο prive party που ακολούθησε, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “ACRO CLUB”.

Η εταιρεία Angelopoulos Hair Company ιδρύθηκε το 1997. Είναι οι πρώτοι που λάνσαραν στην Ελλάδα την Brazilian Keratin Treatment και μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να διαθέτουν στην γκάμα τους 10 κομμωτήρια και 5 αποκλειστικές αντιπροσωπείες, καθώς επίσης και το δικό τους τεχνικό κέντρο εκπαίδευσης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι έχουν δημιουργήσει και προϊόντα με το δικό τους brand (Nanocure) το οποίο εξάγουν πλέον και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Πηγή:gossip-tv.gr