Κ. Μητσοτάκης στα ΝΕΑ: Η ζωή μετά τους περιορισμούς και τα μέτρα κατά της πανδημίας (video)

Συνέντευξη στα ΝΕΑ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, περιγράφοντας πώς βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του τα περιοριστικά μέτρα και τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Οι περισσότερες συσκέψεις γίνονται με τηλεδιάσκεψη και είναι ελάχιστοι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, που δίνουν το παρόν με φυσική παρουσία.

Για το τι συμβαίνει καθημερινά στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρεται ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του και όπως λέει χαρακτηριστικά «Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα, η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.»

Αναφέρεται επίσης και στο πως βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου με συντονιστές της εθελοντικής ομάδας «Hellas covid-19 Printing supplies»
Πρόκειται για μία ομάδα, που συνεργάζεται ήδη με το υπουργείο Υγείας και ειδικεύεται στην τρισδιάστατη εκτύπωση. Τα μέλη της ομάδας, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για το πως αυτή η τεχνολογία μπορεί να συμβάλει στην παραγωγή μέσων ατομικής προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας και από την πλευρά του ο Κ.Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα συμβάλει έμπρακτα στην ενίσχυση της παραγωγικής τους δυνατότητας.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Παπαδάκη

www.ert.grΠηγή ert.gr