Κ. Βελόπουλος: Δεν πείσατε τους γονείς που διαμαρτύρονται για τη μάσκα

«Ούτε ψεκασμένοι είναι ούτε συνωμοσιολόγοι οι γονείς που διαμαρτύρονται για τη μάσκα. Απλά δεν τους πείσατε», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid.

«Η κυβέρνηση άφησε ανεξέλεγκτα επιστήμονες, που ήταν επί μισθό και αμοιβή, να κάνουν αντιφατικές δηλώσεις», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επανέλαβε ότι παιδιά κάτω των 12 ετών είναι πολύ δύσκολο να φορέσουν τη μάσκα και επισήμανε ότι κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή κατέθεσε αντιφατικές δηλώσεις επιστημόνων που συμβουλεύουν την πολιτεία, μαζί κατέθεσε και στοιχεία του ΠΟΥ αλλά και προτάσεις της Ελληνικής Λύσης που έμειναν αναπάντητες από τον πρωθυπουργό.

Σχολιάζοντας τις αναφορές του πρωθυπουργού στην πορεία της οικονομίας ζήτησε από την κυβέρνηση να μην αλλοιώνει τα πραγματικά στοιχεία ενώ αναφερόμενος την κριτική άλλων πολιτικών αρχηγών για την πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα του Τουρισμού, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επανέλαβε ότι «ο τουρισμός είναι επιλογή υψηλού ρίσκου για την άσκηση οικονομικής πολιτικής και συνεπώς απαιτείται αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου».

Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά. «Ντρέπομαι που επί 30 μέρες βιάζεται η εθνική κυριαρχία, βιάζεται η ελληνική υφαλοκρηπίδα και δεν απαντάει η χώρα με κάτι απλό. Με ένα συμβούλιο εθνικής ασφαλείας», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε: «κοντεύει ο Τούρκος να φτάσει στο Σούνιο και περιμένετε από τη Μέρκελ, περιμένετε από την Αμερική, τη Ρωσία ή τη Γαλλία να μας σώσουν. Οι μόνοι που μπορεί να μας βοηθήσουν είναι οι Γάλλοι γιατί έχουμε κοινά συμφέροντα αλλά και εκεί φοβάμαι ότι θα σας πιέσει η Μέρκελ».

«Η Ελλάδα μπορεί να είναι ανεξάρτητη υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει ισχυρό στρατό, ισχυρό ναυτικό και ισχυρή στρατιωτική μηχανή και αεροπορία», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.grΠηγή ert.gr