Σε πλήρη αντίθεση με τον… χορό των περικοπών που έχει ξεκινήσει -είτε αναμένεται- στις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης λόγω του κορονοϊού, οι διοικούντες την Μπράγκα ανακοίνωσαν πως δεν θα κοπεί ούτε ένα ευρώ από τους παίκτες της ομάδας. 

Η Μπράγκα δεν έχει καμία διάθεση να υιοθετήσει το μέτρο των μειώσεων στους μισθούς, όπως κάνουν άλλες ομάδες στην Ευρώπη λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού. Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Αντόνιο Σαλβαδόρ, ανακοίνωσε σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο πως παρά την αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας οι μισθοί τους θα καταβληθούν κανονικά και θα είναι αυτοί που έχουν συμφωνηθεί.

Οι παίκτες έδειξαν φυσικά πολύ ευχαριστημένοι και ευγνώμονες από αυτό το γεγονός, με τον αμυντικό της ομάδας, Ρολάντο, να δηλώνει: “Ο πρόεδρος είχε την Παρασκευή (27/3) τηλεδιάσκεψη με όλα τα μέλη της ομάδας και μας ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν ως έχουν. Θα πληρώνει όπως πλήρωνε. Μας μετέδωσε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης. Αυτό μας κάνει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο όταν θα επιστρέψουμε στη δράση. Αυτή τη στιγμή η πανδημία είναι το μόνο που μας ανησυχεί”

To άρθρο Κόντρα στο… ρεύμα η Μπράγκα! Καμία μείωση στους μισθούς των παικτών δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή:newsit.gr