Είναι ένα κλασικό tip που εφαρμόζουμε κατά κόρον και που εγώ έχω μοιραστεί μαζί σου αρκετές φορές. Λοιπόν, δεν θα με δεις να το ξαναμοιράζομαι και σίγουρα δεν θα το κάνω. Ποτέ ξανά.

Υπάρχουν κάποια προϊόντα (αρκετά… κάποια) τα οποία είναι αποθηκευμένα σε σωληνάριο τα οποία όταν φτάνουν προς το τέλος τους, το tip είναι να τα κόβουμε με ψαλίδι για να εξοικονομήσουμε περισσότερο προϊόν. Εχμ, λάθος!

Αρχικά, τα προϊόντα τα οποία είναι αποθηκευμένα σε σωληνάριο, περιέχουν συνήθως δραστικά συστατικά όπως βιταμίνη C τα οποία στην επαφή τους με τον αέρα και το φως οξειδώνονται. Κόβοντας, λοιπόν, την συσκευασία αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα. Εκτός αυτού, με τον τρόπο αυτό εκθέτεις το περιεχόμενο στα βακτήρια τα οποία αργότερα μεταφέρονται στην επιδερμίδα σου.

Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο σε ένα προϊόν σε σωληνάριο που τελειώνει, σκέψου το διπλά!

 





Πηγή:tlife.gr