Οι δεκαετίες των 70s και των 80s και ο στιλιστικός μαξιμαλισμός που τις χαρακτήριζε έχουν γίνει προνομιακό πεδίο αναβίωσης τάσεων τη φετινή σεζόν. 

Όγκοι παντού, τονισμένοι ώμοι, πλισέ φούστες, καρό σακάκια, και μίντι φορέματα με prints και φιόγκους στο λαιμό δημιουργούν μια back in the day αίσθηση με επίκαιρο όμως χαρακτήρα. 

Μετά τα μίνιμαλ neutrals και τα basics with a twist, τα Zara λάνσαραν ίσως την ωραιότερη συλλογή τους με τίτλο Campaign: τα μοντέλα περπατούν στους δρόμους μιας μητρόπολης με αέρα κοσμοπολίτικης πολυτέλειας και μοιάζουν να γυρίζουν από κάποιο ταξίδι με το Orient Express, κρύβοντας μυστικά και ιστορίες κάτω από τις στρώσεις των ρούχων τους. 

Ολόσωμες φόρμες, pinstripe και καρό ανδρικού τύπου (αλλά και πιο εφαρμοστά) κοστούμια, μακριά παλτό με τουίντ υφή ή με μαξιμαλιστικά prints και γούνινες λεπτομέρειες αντιπροσωπεύουν τις πιο στιβαρές υφές της συλλογής. Από την άλλη, θηλυκά μίντι φορέματα με φιόγκο στο λαιμό και 70s patterns, φούστες από δαντέλα, σατέν ή κεντημένες με πούλιες, και σικάτα μαντήλια στο λαιμό εκπροσωπούν την πιο feminine εκδοχή- και φυσικά τα περισσότερα κομμάτια συνδυάζονται μεταξύ τους. 

Πηγή:bovary.gr