Το ιατρικό τμήμα της Μπάγερν Μονάχου συνέστησε στους παίκτες των Βαυαρών να αποφεύγουν τα αυτόγραφα, τις χειραψίες και τις φωτογραφίες με τους οπαδούς λόγω φόβου μήπως μολυνθούν από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν.

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου συνήθως υπογράφουν αυτόγραφα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και βγάζουν selfies με τους οπαδούς.

Βασιζόμενος στις οδηγίες του “Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ» ο γιατρός της ομάδας Ρόλαντ Σμιτ έκανε την σύσταση αυτή στους παίκτες. “Ζητάμε την κατανόηση των οπαδών μας και όλων των επισκεπτών στις εκπαιδευτικές μας μονάδες και στα παιχνίδια μας”, αναφέρει το μήνυμα της ιστοσελίδας του συλλόγου του Μονάχου.

“Φυσικά και είναι σημαντικό να λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις ώστε να είμαστε πραγματικά ασφαλείς απέναντι στον ιό”, δήλωσε σχετικά ο προπονητής της Μπάγερν Χάνσι Φλικ.

Ο βαυαρικός σύλλογος ακολουθεί τις συστάσεις του Ινστιτούτου Κοχ, του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας και της Υγειονομικής Υπηρεσίας της πόλης του Μονάχου για το θέμα του κορονοϊού. Η Μπάγερν παρακολουθεί στενά την κατάσταση δεδομένου ότι έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι της ομάδας στην Κίνα το καλοκαίρι.Πηγή:newsit.gr