Οι προπονήσεις που πραγματοποιεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε γήπεδο της Μαδέιρα, με τη βοήθεια προσωπικών του γυμναστών προκάλεσαν την αντίδραση της Λάτσιο, στην οποία επετράπη να επιστρέψει στις προπονήσεις λόγω του κορονοϊού.

Τη δυσφορία των ανθρώπων της Λάτσιο προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα και απεικονίζουν τον σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, να προπονείται σε γήπεδο της γενέτειράς του, Μαδέιρα στην Πορτογαλία, παρά την καραντίνα που έχει επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Λάτσιο, Αρτούρο Ντιακονάλε, τοποθετήθηκε περί αυτού, μιλώντας για ασέβεια προς τους παίκτες που έμειναν στην Ιταλία και δεν τους επιτρέπεται να προπονηθούν, ώστε να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη της σεζόν.

“Η Λάτσιο αξίζει περισσότερο σεβασμό. Οι παίκτες της Λάτσιο έμειναν σπίτι. Είδα, αντίθετα, ότι στην Πορτογαλία μετέδωσαν κάποιες καταπληκτικές εικόνες του Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Άλλοι προπονούνται χαλαρά στο εξωτερικό, εμείς δεν μπορέσαμε. Εγώ πιστεύω ότι έκανε σωστά ο Ρονάλντο, οι επαγγελματίες αθλητές πρέπει να διατηρούνται σε δράση, αλλά όσοι έμειναν στην Ιταλία δεν είχαν αυτό το πλεονέκτημα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιακονάλε.

To άρθρο Κορονοϊός: Οι ατομικές προπονήσεις του Ρονάλντο προκάλεσαν την αντίδραση της Λάτσιο δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .Πηγή:newsit.gr