Ο κορονοϊός στέρησε τη ζωή σε ακόμη ένα συνάνθρωπό μας, τον τρίτο σήμερα Τετάρτη στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια 77χρονη που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και έπασχε από βαριά υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί ακόμη δυο νεκροί από κορονοϊό. Πρόκειται για δυο ηλικιωμένους άνδρες 92 και 85 ετών, με πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Ο 92χρονος άνδρας νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και ο 85χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στη Λέσβο.

Ο 85χρονος από την Καλλονή είναι το δεύτερο θύμα του κορονοϊού στη Λέσβο. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης (22.07.2020) εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού.

Με κορονοϊό νοσηλεύεται, σύμφωνα με το lesvospost.com και ο γιος του 85χρονου. Ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασε, ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Εντατική, ενώ ο εγγονός του είναι σε καραντίνα στο σπίτι του.

To άρθρο Κορονοϊός: Και τρίτος νεκρός σήμερα Τετάρτη – Έφτασαν τους 200 συνολικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr