Κύπρος

Ο κορονοϊός συνεχίζει το φονικό του πέρασμα στη χώρα και οικογένειες θρηνούν αγαπημένα πρόσωπα που έχασαν τη μάχη με τον ιό.

Ένα από τα τελευταία θύματα ήταν ένας άνδρας 73χρονών με τη σύζυγό του να περιγράφει στο star , τα όσα εφιαλτικά έζησε έχοντας τον άνθρωπο της διασωληνωμένο δύο ολόκληρους μήνες.

Ο 73χρονος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την 1η Αυγούστου ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Οι γιατροί τον είχαν διασωληνωμένο για δυο μήνες, όταν όμως τον αποσωλήνωσαν, ο άνδρας δεν άντεξε και κατέληξε.

«Εκείνος είχε πυρετό, δύσπνοια, εγώ δεν είχα από αυτά τίποτα. Φοβήθηκα και τον πήγα στο νοσοκομείο. Έφθασε 40 πυρετό» είπε η σύζυγος του άτυχου άνδρα.

«Τον άφησαν μία εβδομάδα με το οξυγόνο αλλά επειδή είδαν μετά ότι επιδεινώθηκε η κατάσταση τον διασωληνώσανε. Μεγάλη ταλαιπωρία. Δύο μήνες ο άνθρωπος ταλαιπωρήθηκε και εγώ με την αγωνία καθημερινά να παίρνω τηλέφωνο» σημείωσε.

«Με εξοργίζουν οι αρνητές του κορονοϊού»

Το ζευγάρι διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό στις διακοπές του με τον άνδρα να μεταφέρεται με ειδική κάψουλα σε νοσοκομείο της Αττικής. Η γυναίκα πιστεύει πως κόλλησαν κορονοϊό λίγο πριν φύγουν για διακοπές.

Όπως είπε, εξοργίζεται με όλους όσους δεν πιστεύουν στον ιό.«Υπάρχει ο ιός και είναι και πολύ φονικός και επικίνδυνος» τόνισε.

To άρθρο Κορονοϊός: «Έχασα τον σύζυγό μου μετά από 2 μήνες που ήταν διασωληνωμένος» – Συγκλονίζει η γυναίκα του 73χρονου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr