Οι δράστες στην Κοζάνη ατύχησαν. Η διάρρηξη ξεκίνησε αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ευελπιστούσαν…

Σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο δραστών προέβη η Αστυνομία Κοζάνης, το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου, στις 15:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εισέβαλλαν σε οικία στην οδό Καπετάν Καραβαγγέλη. Κάτοικος της περιοχής αφού αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου συνέλαβαν τους δράστες επί τω έργω. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο δράστες από Θεσσαλονίκη, ηλικίας 33 και 49 ετών, όπου φαίνεται να έδρασαν και σε άλλα σπίτια στην Κοζάνη, ενώ κατά τη διάρκεια της διάρρηξης φαίνεται ο ένας από τους δύο να βρισκόταν κάτω από το σπίτι, προκειμένου να παρέχει πληροφορίες στον συνεργό του.

Τα σχέδια των δύο δραστών χάλασε όμως η Αστυνομία, όπου βρέθηκε άμεσα στο σημείο και τους συνέλαβε. Σε κάθε περίπτωση, προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Κοζάνης, ενώ αναζητούνται πιθανοί συνεργοί των δύο δραστών.

Πηγή: kozanilife.gr

To άρθρο Κοζάνη: Μαύρο μεσημέρι για διαρρήκτη και τσιλιαδόρο! Τους συνέβη και έζησαν αυτό που απεύχονταν πάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr