Το KMOΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας προσφέρει δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Καταπολεμώντας τη γυναικεία ανεργία: Εργαλεία υποστήριξης για την εύρεση εργασίας», στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου RE-START. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν μείνει εκτός αγοράς εργασίας για οικογενειακούς ή προσωπικούς λόγους και επιθυμούν να επανέλθουν στην απασχόληση.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, ώρα 12:00-13:30, σε διαδικτυακή εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και θα δοθούν κατευθυντήριες οδηγίες για την παρακολούθησή του.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Στην αρχή της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Ένωση Γυναικών Ελλάδος με θέμα «Οικογενειακές υποχρεώσεις και γυναικεία ανεργία».

Σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Στόχοι του εκπαιδευτικού προγράμματος RE-START είναι:

  • Η απόκτηση κινήτρων και αυτοπεποίθησης για την επανένταξη στην αγορά εργασίας
  • Η λήψη υποστήριξης με προσανατολισμό στην αγορά ώστε να επιτευχθεί η εύρεση της κατάλληλης εργασίας
  • Ο εντοπισμός δικτύου υποστήριξης ώστε να ξεπεραστούν οι κοινωνικές και δομικές ελλείψεις

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι διαδικτυακή και δεν απαιτεί πολύ χρόνο ενασχόλησης. Στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο RE-START και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο 2103637547 ή στο restart-project@kmop.org.

www.ertnews.gr



Πηγή ert.gr