Ένα υπέροχο πιάτο, κυρίως για το κυριακάτικο τραπέζι! 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή και θα απολαύσετε μέσα σε λίγη ώρα ένα υπέροχο γεύμα…

Συστατικά

Για την Hollandaise

  • 2 κρόκους, από μεσαία αβγά
  • 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 1 κ.σ. νερό
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τις μπριζόλες

  • 600 γρ. μπριζόλες μοσχαρίσιες, ribeye
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 300 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 4-5 γαρίφαλα
  • 2 στικ κανέλα
  • 1 κ.σ. πιπέρι, σε κόκκους
  • 4-5 κλ. δεντρολίβανο
  • 4-5 κλ. ρίγανη

Για το σερβίρισμα

Δείτε βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr