Καλοκαιρινή Εθελοντική Αιμοδοσία στις 27/6 στο Σεράφειο

To Σάββατο 27 Ιουνίου, 12:00-18:00 στο Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160), καλεί σε συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΚΕΑ αναφέρεται ότι: «Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Το φετινό καλοκαίρι όμως, έχει μία ιδιαιτερότητα, αφού δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τακτικών μεταγγίσεων, έχουν προστεθεί οι νέες ανάγκες των ασθενών, λόγω της επανέναρξης των τακτικών χειρουργείων, που είχαν διακοπεί την περίοδο της πανδημίας του COVID-19.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειάς να βρίσκεται με συνέχεια και συνέπεια κοντά στον εθελοντή αιμοδότη, διοργανώνει καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 27 Ιουνίου (12.00-18.00) στο Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ένα χώρο κεντρικό, ασφαλή, μοντέρνο και προσιτό σε όλες τις ηλικίες.
Η αιμοληψία επιτελείται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΕΑ και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών στα νοσοκομεία της χώρας μας.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε τους αιμοδότες να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2132146726, καθημερινά (9:00-14:00) ή μέσω της εφαρμογής

Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει
Να είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα».

www.ert.grΠηγή ert.gr