Καβάλα: Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Νέα Πέραμο

Μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα «ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2019″ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου που ξεκινά την Παρασκευή 19 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 23 Ιουλίου.
Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με την μουσικοχορευτική παράσταση από τα Τμήματα Παραδοσιακού Χορού του Συλλόγου «Της θάλασσας τα κύματα και του χορού πατήματα»
Συνοδεύει το μουσικό σχήμα «Εμπειροτέχνες».
Χοροδιδάσκαλος: Τσαγκαρίδου Μαργαρίτα
Το Σάββατο 20/7/2019Ε θα γίνει η ετήσια παράσταση του Τμήματος Ρυθμικής του Συλλόγου, την Κυριακή η 19η Χορωδιακή Συνάντηση με τη συμμετοχή της Χορωδίας Χρυσούποληςς, Χορωδίας Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, της Μικτής Χορωδίας Αγίου Αθανασίου «Η Βοϊράνη» Δήμου Δοξάτου και της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας του Συλλόγου.
Τη Δευτέρα 22/7/2019 θα έχει Gala Χορού με την ετήσια παράσταση του Τμήματος Μοντέρνου και Σύγχρονου Χορού του Συλλόγου και το πρόγραμμα θα κλείσει την Τρίτη 23 Ιουλίου με μια μουσική βραδιά στη θάλασσα με τραγούδια και σκοπούς από όλη την Ελλάδα.
Στις παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται Έκθεση ζωγραφικής στο Παλιό Τελωνείο και η θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη.

www.ert.grΠηγή ert.gr