Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά τα τραύματα που φέρει η σορός της άτυχης Βρετανίδας τουρίστριας, που το πρωί της Δευτέρας (31/08/2020) έχασε την ζωή της, όταν κολυμπώντας στην θαλάσσια περιοχή στο Αυλάκι Κέρκυρας ταχύπλοο σκάφος της αφαίρεσε την ζωή.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης ο θάνατος μπορεί να μην ήταν ακαριαίος και να προήλθε μετά από λίγα λεπτά όμως σε κάθε περίπτωση δεν υπήρχε καμία ελπίδα όσο γρήγορα κι αν γινόταν η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Click4More Κέρκυρα: Αυτή είναι η γυναίκα που διαμελίστηκε από ταχύπλοο σκάφος! Οι ύποπτοι και οι μαρτυρίες φωτιά

«Για λόγους προανακριτικής πράξης από χθες ξεκίνησα την διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης Βρετανίδας η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Τα βασικά τραύματα τα οποία είναι εξωτερικά είναι στην αριστερή μασχάλη, στο θώρακα και στην λεκάνη. Υπήρχε εξωτερική αιμορραγία όμως διαπιστώθηκε και εσωτερική από ρήξη αγγείων (αιμοθώρακας). Υπήρχε κάταγμα στην σπονδυλική στήλη συμπερασματικά πάντως ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα αυτών των κακώσεων αριστερού άκρου, θώρακος και κοιλίας από πτερύγια προπέλας θαλασσίου σκάφους. Δεν προκύπτει να έγινε εισρόφηση θαλασσίου ύδατος δεν πνίγηκε. Η γυναίκα για λίγα λεπτά πρέπει να έζησε. Ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος. Θα ήταν αδύνατο να επιβιώσει ακόμα κι αν μεταφέρονταν στο νοσοκομείο. Τα τραύματα εξωτερικά και εσωτερικά ήταν πολύ σοβαρά».

To άρθρο Κέρκυρα: «Δεν είχε καμία ελπίδα» – Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την βρετανίδα τουρίστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr