Αστραπιαία και αποτελεσματικά αντέδρασε μια 18χρονη κοπέλα από την Ιεράπετρα, η οποία δέχτηκε επίθεση στις 10 το βράδυ της περασμένης Τρίτης έξω από το σπίτι της φίλης της στο κέντρο της πόλης. Ένας άντρας που φέρεται να την παρακολουθούσε, την πλησίασε με το αυτοκίνητό του και της άρπαξε το χέρι από το παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Η κοπέλα που ήταν ιδιαίτερα χειροδύναμη, αντιστάθηκε και μάλιστα πρόλαβε να φωτογραφίσει με το κινητό της το αυτοκίνητό του και να καταγράψει τον αριθμό της πινακίδας του ενώ εκείνος πατούσε γκάζι για να φύγει από το σημείο. Αυτό ήταν και το στοιχείο που οδήγησε πολύ γρήγορα την ασφάλεια Ιεράπετρας στην εξιχνίαση της  επίθεσης, η οποία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου  για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο 27χρονος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Λασιθίου στη Νέαπολη.

Η 18χρονη έβγαινε από το σπίτι μιας φίλης της που μένει εκεί με τη μητέρα και την αδερφή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της οικογένειας, το άσπρο ΙΧ που οδηγούσε ο 27χρονος βρισκόταν τις τελευταίες μέρες έξω από το σπίτι τους και παρακολουθούσε τις κινήσεις των γυναικών, χωρίς όμως να σκεφτούν να το αναφέρουν στην αστυνομία.

www.ertnews.grΠηγή ert.gr