Η Θωμαή Απέργη, μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που ξεχωρίζει όχι μόνο για τη μεσογειακή ομορφιά της, αλλά κυρίως για το ερμηνευτικό ταπεραμέντο της! 

Η ίδια δεν παύει στιγμή να εργάζεται με πάθος για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, αλλά παράλληλα να νοιάζεται για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω της. Φύση δημιουργική και με ενσυναίσθηση, δίνει βροντερό παρών όπου υπάρχει ανάγκη και «διαθέτει» τον εαυτό της όπου μπορεί να προσφέρει.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων, στις 29 Φεβρουαρίου 2020 και με πρωτοβουλία της Thomai Apergi Entertainment σε συνεργασία με την Panik Records, διοργανώνεται μία μουσική βραδιά με τη Θωμαή Απέργη και την μπάντα της αφιερωμένη στο MDA ΕΛΛΑΣ – Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομϋικές Παθήσεις.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν και αυτοί στο σπουδαίο έργο του Σωματείου και αγαπούν τα τραγούδια της Θωμαής Απέργη, όπως «Η γυναίκα που αγαπά», «What’s your name» και «Ό,τι αγάπησα» αλλά και τις αγαπημένες της διασκευές σε τραγούδια – σταθμούς, να παραβρεθούν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο χώρο του Αεριοφυλακίου 1 – Αμφιθεάτρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Πηγή:gossip-tv.gr