Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες με πλήρη μυστικότητα από την ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί 40χρονος επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν ενεργοποιηθεί πρωτόκολλα που προβλέπονται στις υποθέσεις απαγωγών και οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του, τις οικονομικές του συναλλαγές, τις επαφές του, αναζητούν υλικό από κάμερες.

Ο επιχειρηματίας επέστρεφε την Τρίτη 28/12 στο σπίτι του στο Ντράφι, από ταβέρνα στο Ίλιον, περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα και ήταν σε video κλήση με φιλικό του πρόσωπο.

Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχει γίνει επαφή αγνώστων με το οικογενειακό του περιβάλλον και έχει διατυπωθεί οικονομική αξίωση μεγάλου ποσού, από ένα έως δύο εκατομμύρια ευρώ.

Βρέθηκαν καμένα οχήματα σε κοντινό σημείο από την εξαφάνιση και η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι το πιο πιθανόν είναι να σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση και έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εντοπιστούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα εξής: «Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.grΠηγή ert.gr