Θρήνος στη Λαμία: Έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Στο πένθος βυθίστηκε στη Λαμία ο εκπαιδευτικός κόσμος από την απώλεια του Κώστα Αργυρόπουλου από τον Covid19.

Η είδηση από τη Λαμία έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Το μεσημέρι της Παρασκευής (11.12.2020) έφυγε από τη ζωή, στα 65 του χρόνια, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κώστας Αργυρόπουλος μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, «ο εξαίρετος αυτός εκπαιδευτικός, άνθρωπος και οικογενειάρχης είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών στην υγεία του και έκτοτε έδινε άνιση μάχη με το θανατηφόρο ιό.

Τελικά παρά τη μεγάλη προσπάθεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή».

Ο Κώστας Αργυρόπουλος είχε τοποθετηθεί τον περασμένο Αύγουστο, βάσει προσόντων, ως επικεφαλής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό στο μεταβατικό διάστημα έως ότου ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη από το Υπουργείο Παιδείας αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.

To άρθρο Θρήνος στη Λαμία: Έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr