Οι πληροφορίες της αστυνομίας για το πατάρι του μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη, αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς. Οι έρευνες σε πλήρη εξέλιξη…

Δεκάδες ταξιδιωτικά και προσωπικά έγγραφα που εκτιμάται από τις Αρχές ότι προορίζονταν για παράνομη προώθηση αλλοδαπών, κατηγορείται ότι κατείχε 47χρονος από τη Συρία, που συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Είχαν προηγηθεί σχετικές καταγγελίες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά πιθανή εμπλοκή του σε σπείρα που πλαστογραφεί και εμπορεύεται πιστοποιητικά, όπως διαβατήρια, ταυτότητες κ.ά., με τα οποία μετανάστες και πρόσφυγες επιχειρούν να ταξιδέψουν παράνομα στην Ευρώπη.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν μέσα σε πατάρι μίνι-μάρκετ όπου φιλοξενούταν. Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκαν τα παραπάνω έγγραφα, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ.

Στο μεταξύ, μία ακόμη παράνομη διακίνηση μεταναστών αποκάλυψαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση, συνελήφθη 22χρονος Ιρανός, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο έξι μετανάστες με καταγωγή από διάφορες χώρες της Ασίας.

Το εμφανώς υπερφορτωμένο όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος των διοδίων της Ανάληψης, επί της Εγνατίας Οδού, όπου ακολούθησε έλεγχος. Όπως διαπιστώθηκε, ο φερόμενος ως διακινητής δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης ούτε ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Στο πατάρι του μίνι μάρκετ κρυβόταν ένας άνθρωπος και έγγραφα που βάζουν σε σκέψεις! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr