Ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν στη μέση του δρόμου, στη Νικόπολη της Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο να κοιτάζει έκπληκτος.

Άγρια συμπλοκή νεαρών είχαμε το βράδυ της Δευτέρας (09.11.2020) λίγο μετά τις 22:00 στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το «grtimes.gr».

Όπως αναφέρεται, μεγάλες ομάδες νεαρών ήρθαν… στα χέρια μέσα στη μέση του δρόμου, με τον κόσμο να κοιτάζει έκπληκτος. Οι σκηνές άγριου ξύλου κράτησαν για τουλάχιστον τρία λεπτά.

Σημειώνεται πως από το εν λόγω περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ωστόσο οι πολίτες τονίζουν ότι ανάλογες συμπλοκές νεαρών εκτυλίσσονται πολύ συχνά στην περιοχή.

Περιστατικό βίας είχαμε το ίδιο βράδυ και σε άλλο σημείο της Θεσσαλονίκης, με… οπαδική απόχρωση.

 

Αστυνομικές δυνάμεις διενήργησαν απόψε ελέγχους στην πλατεία Ευόσμου της Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία στην ‘Αμεση Δράση ότι στο σημείο συναθροίζονται δεκάδες νεολαίοι, παρά τους περιορισμούς που ισχύουν για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν εάν οι νεαροί δικαιολογούσαν την παρουσία τους εκεί, με την προβλεπόμενη αποστολή SMS και την κατοχή εγγράφων, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο. Πάντως στη θέα των αστυνομικών οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να διαλύονται.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ξύλο ξανά στη μέση του δρόμου! (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr