Την ανάγκη πιστής και ευλαβικής τήρησης και των νέων μέτρων κατά του κορονοϊού στέλνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, παραπέμποντας στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Επισκεπτόμενος το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (ΠΕΝ) ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι “οι Έλληνες πρέπει να πειθαρχήσουμε και ενωμένοι να τηρήσουμε τα μέτρα”. Ο υπουργός Εσωτερικών, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΠΕΝ, Ηρώ Ζερβάκη, και τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο, ξεναγήθηκε στους χώρους του Νηπιοτροφείου όπου παρακολούθησε τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ξεναγήθηκε στους χώρους του Νηπιοτροφείου, συνομίλησε με το προσωπικό και τα παιδιά, ενώ εξήρε το έργο και την προσπάθεια του διοικητικού, εκπαιδευτικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απ. Τζιτζικώστα, και με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, και ζήτησε “την πολύ αυστηρή εφαρμογή, από τις υπηρεσίες των Περιφερειών, των μέτρων της κυβέρνησης, καθ’ υπόδειξη της Επιτροπής των ειδικών, για την προστασία από τον κορονοϊό”.

Υπογράμμισε ακόμη ότι “οι Έλληνες πρέπει να πειθαρχήσουμε και ενωμένοι να τηρήσουμε τα μέτρα, όπως το κάναμε και στην πρώτη φάση της πανδημίας, καταφέρνοντας να γίνουμε ένα θετικό παράδειγμα για όλον τον κόσμο. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, ανέφερε ότι “έχουμε ζητήσει από τους περιφερειάρχες να κινητοποιήσουν όλο το δυναμικό, ιδίως τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγιεινής των Περιφερειών για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων”. 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Θεοδωρικάκος – κορονοϊός: Μήνυμα απαρέγκλιτης εφαρμογής των νέων μέτρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr