Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς ο γιος τους έχει την ονομαστική του γιορτή. Δεδομένου ότι φέτος οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν μαζώξεις και μεγάλες γιορτές, το ζευγάρι επέλεξε να κάνει μια όμορφη βόλτα δίπλα στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του και να απολαύσει το χειμωνιάτικο ηλιοβασίλεμα. Η Δούκισσα Νομικού απαθανάτισε το στιγμιότυπο και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για τον Σάββα της:

“Σε έχω αγκαλιά την ώρα που και οι δυο μαγευόμαστε από την πανέμορφη αυτήν εικόνα. Σου χαϊδεύω τα μαλλιά. Θέλω τόσα πολλά να σου πω. Μα εσύ ξεκάθαρα δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από τον ήλιο που κατεβαίνει να συναντήσει τη θάλασσα. Ενθουσιασμένος μου δείχνεις τα χρώματα που έχει πάρει ο ουρανός. Τις ακτίνες που διαπερνούν τα σύννεφα. Χαμογελάς. Αχ. Θέλω να μην χάσεις ποτέ το γλυκό σου χαμόγελο. Την καλοσύνη σου, το φως σου. Τη σπίθα στη ματιά σου.

Θέλω να γελάς δυνατά, όπως τώρα, να τραγουδάς. Να είσαι ευτυχισμένος, ήρεμος, αγνός. Να μην έχεις δεύτερες σκέψεις. Να απολαμβάνεις τη ζωή όπως έρχεται. Πόσο πιο ανάλαφροι νιώθαμε όταν δεν πολύ αναλύαμε πρόσωπα και καταστάσεις. Να μην είσαι καχύποπτος, να μην κρίνεις, αλλά να θαυμάζεις. Να επιβραβεύεις. Να μοιράζεσαι. Ναι, ακόμη και το αγαπημένο σου μικρό μπλε αυτοκινητάκι. Να μαγεύεσαι με τα ηλιοβασιλέματα, να αναγνωρίζεις και να εκτιμάς τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν καθημερινά στη ζωή μας.

Να ονειρεύεσαι το μέλλον σου, να κυνηγάς τους στόχους σου. Να είσαι τρυφερός. Συμπονετικός. Να είσαι καλός άνθρωπος. Να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Τελικά, δεν σου λέω τίποτα.
«Πήγε για νάνι τώρα ο ήλιος μαμά»
«Ναι μωρό μου. Αύριο πάλι.»
Σε αγαπώ πολύ φως μου, ζωή μου
Να σε χαιρόμαστε!”.Πηγή:tlife.gr