Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον μαγευτικό χώρο του Άλσους, σε ένα θέατρο εντυπωσιακά γεμάτο από κόσμο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος.

Ο Κωστής Μαραβέγιας τα έδωσε όλα στη σκηνή του καλοκαιρινού Άλσους στο Πεδίον του Άρεως!

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή γεμάτη λουλούδια, με πολύ ανεβασμένη διάθεση, κέφι, χορό και πολύ τραγούδι ξεσήκωσε το φανατικό κοινό του όπως μόνο αυτός ξέρει!

Με τη δυναμική του παρουσία επί σκηνής, την ανεξάντλητη ενέργειά, τη θετική του αύρα και τον μοναδικό του τρόπο να αλληλοεπιδρά με το κοινό του, όλο το Άλσος έγινε μια παρέα και τραγουδούσε μαζί του.

Με μεγάλο και διαφορετικό ρεπερτόριο μας χάρισε τα αγαπημένα του τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια διασκευασμένα στο δικό του ιδιαίτερο ύφος! Άλλοτε διασκεδαστικά, άλλοτε χορευτικά, ασταμάτητος και ακούραστος, μας συγκίνησε και μας ταξίδεψε κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου, η δεύτερη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο καλοκαιρινό Άλσος που δεν πρέπει να χάσετε!

Όσο για την πάντα όμορφη αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του σε μία τέτοια όμορφη στιγμή του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά αλλά και φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού:

Πηγή:gossip-tv.gr