Θέατρο Άλσος: Απόλυτος showman, χαρισματικός perfomer ο Τάκης Ζαχαράτος, έρχεται στο  Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, για είκοσι μοναδικές παραστάσεις… αρχής γενομένης την 15η Ιουλίου.

Λάμψη, γοητεία, ευφυΐα και ταλέντο είναι ο εκρηκτικός συνδυασμός για τον Τάκη Ζαχαράτο, ένα καλλιτέχνη που κάθε εμφάνισή του γίνεται γεγονός.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

Το απόγευμα της Πέμπτης (18-06) πραγματοποιήθηκε Συνεντευξη Τύπου και το gossip-tv.gr ήταν εκεί.

Πριν λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του κι οι συντελεστές της παράστασης του έκαναν έκπληξη, αφού του ετοίμασαν τούρτα κι εκείνος εξεπλάγη και το χάρηκε.

«Σας καλωσορίζουμε στο Άλσος. Είμαι ξαφνιασμένος με αυτό που συνέβη κι όταν μου έγινε αυτή η πρόταση αιφνιδιάστηκα… Δεν μπορούσα, όμως, να αντισταθώ σε αυτόν τον υπέροχο χώρο…

Είναι η στιγμή να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για όσους έρθουν, είτε είναι ένας είτε δέκα. Θα είναι δύο ώρες που θα γίνουμε μια παρέα, να ξεμουδιάσουμε… Είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε και να το περάσουμε χέρι-χέρι αυτό το τούνελ», ήταν τα λόγια του στην Συνέντευξη Τύπου και το gossip-tv.gr έχεις τις πρώτες εικόνες από το σόου αλλά και από τη Συνέντευξη Τύπου!

Δες τη gallery

Πηγή:gossip-tv.gr