Το Tommy Hilfiger γκρουπ ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός Zendaya, η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο blockbusters Spider-Man: Homecoming and The Greatest Showman, θα είναι η νέα παγκόσμια TOMMY HILFIGER ambassador για τις γυναικείες συλλογές.

Η Zendaya θα εμφανιστεί στην καμπάνια του brand την Άνοιξη του 2019. Αντανακλώντας τη συνεχή δέσμευση της μάρκας να διευρύνει το γυναικείο κοινό της, η Zendaya θα συνεργαστεί με τον Αμερικανό σχεδιαστή στη δημιουργία της TommyXZendaya capsule συλλογής η οποία θα φέρει το μοναδικό και ισχυρό στιλ της κοντά στους fan σε όλο τον κόσμο. 

Η συνεργασία γιορτάζει το όραμα του Tommy Hilfiger στο να συνεργάζεται με icons που μοιράζονται το πνεύμα και τις αξίες του brand και που θέλουν να «σπάνε» τις συμβάσεις και να γιορτάζουν τη διαφορετικότητα. 

 «Λατρεύω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που παθιάζονται στο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και που εμπνέουν τις νεότερες γενιές να κάνουν το ίδιο» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Η Zendaya είναι ένα παγκόσμιο icon. Μέσα από τη μόδα κάνει τολμηρές δηλώσεις ενώ παραμένει αληθινή ως προς τον εαυτό της. Η capsule συλλογή μας θα «παντρέψει» το εκλεκτό στιλ της με το Αμερικανικό πνεύμα του brand». Πηγή:bovary.gr