Την υπόθεση του πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ, εν μέσω lockdown, που έκανε ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εκμεταλλεύτηκε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair για την επικοινωνία της στο Twitter.

Το πρώτο tweet της εταιρείας αφορούσε σε ένα… «μενού» για κοκτέιλ στις πτήσεις της, με έμπνευση από την υπόθεση του πάρτι. Στον «κατάλογο» που επινοήθηκε, συμπεριλαμβάνεται το «Bojohito», που αποτελείται από «μια πρέζα ατιμίας» και το «Virgin Vax on the beach», στο οποίο ωστόσο «μπορεί να μπει βότκα “εφόσον όμως φέρετε τα ποτά σας”».

Ειδικά η τελευταία φράση αποτελεί αναφορά σε αυτό που έγραφε email που έστειλε συνεργάτης του Τζόνσον προσκαλώντας εργαζόμενους στην Ντάουνινγκ Στριτ για πάρτι.

Μάλιστα, στο ίδιο email που έχει διαρρεύσει αναφερόταν ακόμα: «Θα ήταν ωραίο να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον υπέροχο καιρό».

Ακολούθησε και επόμενη ανάρτηση της εταιρείας, με φωτογραφία από παιχνίδι (wordle), με γράμματα που σχημάτιζαν τη λέξη «κανόνες».

«Είναι μία σχετικά εύκολη λέξη για να την εφαρμόσεις, αλλά όχι όταν ούτε ο ηγέτης σου δεν ξέρει/καταλαβαίνει τη λέξη», ήταν το ειρωνικό σχόλιο της αεροπορικής εταιρείας.

Σχετικές αναρτήσεις σχολιαστικού ύφους, πάντως, η Ryanair είχε κάνει και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Διαβάστε ακόμα:

Συγγνώμη από τον Μπόρις Τζόνσον για το πάρτι – Σε παραίτηση τον κάλεσε ο ηγέτης των Εργατικών

www.ertnews.gr

Πηγή: ert.gr