«Δεν αγοράζουμε τίποτα, δεν πουλάμε τίποτα!», αυτό είναι το κείμενο με το οποίο η Rihanna επέλεξε να συνοδεύσει την μαύρη φωτογραφία που εκείνη και σχεδόν όλος ο κόσμος του instagram ανέβασε στις 2 Ιουνίου με hashtag #blackouttuesday και σύνθημα το Black lives matter.

Η ίδια, λοιπόν, πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση όχι μόνο για τα Fenty Beauty αλλά και για τα δύο υπόλοιπα brands που έχει, τη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty και τα ρούχα Fenty. Έτσι, λοιπόν, σταμάτησε τις πωλήσεις και στα τρία της brands για αυτή τη μέρα με σκοπό όχι μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη για την δολοφονία του George Floyd αλλά και να αποδειχθεί εμπράκτως η αγοραστική, και όχι μόνο, δύναμη των μαύρων.

Έτσι, λοιπόν, αν κάποιος επιχειρήσει να μπει στο eshop του fenty beauty θα δει αυτό.: «Ο αγώνας ενάντια στον ρατσισμό και την μη απονομή δικαιοσύνης δεν σταματά με δωρεές και λόγια συμπαράστασης. Προς ένδειξη αλληλεγγύης στην μαύρη κοινότητας, στους εργαζόμενούς μας, τους φίλους μας, τις οικογένειές μας και τους συναδέλφους μας, είμαστε περήφανοι που παίρνουμε μέρος στο #BlackOutTuesday.

Η Rihanna μας έδωσε έναν ακόμη λόγο να την λατρεύουμε!

 

Πηγή:tlife.gr